Als event organisator beschikken wij over een sterk hostessenteam dat steeds het beste van zichzelf geeft. Onze verfrissende aanpak en oog voor talent maken ons uniek in de business. Professioneel, behulpzaam, taalvaardig, en ondernemend waar nodig. Het zijn de pijlers waar wij op bouwen. Onze hostessen worden zorgvuldig geselecteerd en bij elke opdracht professioneel ondersteund. Wij zetten de standaard. Samen maken we het verschil.

hospitality

Hospitality

Gastvrijheid is onze business. Schakel onze hostessen in om uw gasten een warme welkom te geven, uw event extra cachet te geven en ervoor te zorgen dat uw organisatie feilloos verloopt. Uniek talent ten dienste van u…

> Bekijk onze realisaties

Fairs

Een geslaagde beurs vraagt meer dan een mooi decor. Publiek naar uw stand trekken? Klanten hartelijk verwelkomen? Onze hostessen geven klasse aan uw stand en brengen op stijlvolle wijze leven in de brouwerij… Beurssucces gegarandeerd.

> Bekijk onze realisaties

Brand activation & promo

Op zoek naar enthousiaste promo-talenten? Schakel onze stralende hostessen in als uitgangsborden van uw firma. Met hun natuurlijke charme en professionele uitstraling zetten zij uw merk of product op een unieke manier in de kijker.

> Bekijk onze realisaties

Testimonials

Jebo Food - Wauter Dhont: ""Hey Celine, Ook van onze kant een dikke dankuwel voor de fijne samenwerking. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Mijn feedback is dat jullie het over gans de lijn fantastisch hebben gedaan. Ik ben heel tevreden over het verloop." 13/03/2018 "

Quaestor Vermogensbeheer - Ilse van Meensel: "Beste Celine, Graag wil ik u en uw team danken om bij te dragen aan het succes van onze receptie. Onze appreciatie voor uw parkeerwachter Jean-Luc en voor de zoals steeds vriendelijke en professionele dames Victoria, Marieke, Marie-Laure, Michelle en Helena. Steeds fijn om zorgeloos op jullie te kunnen rekenen. 08/02/2018 "

Giorgetti Antwerp: "Wij waren zeer tevreden van Purdey en Adelien en danken ze voor hun goede werk. Het was een hele prettige samenwerking. 23-10-16 "

Impe Catering - Vincent Impe - zaakvoerder: "Bij deze wens ik alle Van der Weyden-medewerkers aan het Wienerberger-event van harte te bedanken voor hun medewerking en inzet. Ieders inzet was een bijdrage in een realiseren van een zeer mooie en geslaagde opdracht. Nogmaals van harte bedankt. Beste groeten. Vincent Impe 24-9-2016 "

ION - Sarah Welker - Management Assistant: "Ik was heel tevreden van de hostessen. Het was niet evident, want het was enorm warm en de outfit was niet zo luchtig. Maar ze hebben zich echt goed ingezet! Bij een volgende opdracht denken we zeker aan jullie! 30-08-2016 "

Deluxe Distillery - Sophie Gheysens - zaakvoerder: "Ik was heel erg tevreden over de inzet van alle drie de hostesses. Ze hebben dat prima aangepakt, dik in orde! Wij zullen zeker nog beroep doen op jullie diensten. 26-05-2016"

Trustteam - Febe Vanhauwaert - Marketing officer: "We zijn tevreden met de visibiliteit die we gekregen hebben en ook over het werk van de 10 hostessen. 25-03-2016"

Gent-Wevelgem - Griet Langedock - Organisatie: "Ik was heel tevreden! Complimenten aan de dames! 22-10-2015"

Marketing Manager Groep ADMB: "Graag willen wij u en uw team bedanken voor gisteravond. Wij waren heel tevreden. De dames waren stipt, correct, stijlvol, behulpzaam en vriendelijk. Wat ons betreft een professionele samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is. 06-10-2015 "

Marketing & Communication - Dupont nv: "Iedereen was heel tevreden over haar professionaliteit, spontaniteit & hulpvaardigheid. Alvast bedankt voor de fijne samenwerking. We onthouden dit voor de toekomst. 27-09-2015"

Quaestor Vermogensbeheer: "Ik heb de hostesses persoonlijk bedankt voor de fijne samenwerking. Graag wil ik je bevestigen dat we heel tevreden waren over deze toffe en vlotte dames. 11-09-2015"

Project Support Expo Advice - Indumation: "Namens heel het team wil ik de hostessen van harte bedanken voor hun fantastische inzet, we zijn zeer tevreden! 06-05-2015"

Marketing Assistant Limagrain Belgium: "We zijn super tevreden over de prestaties van de hostessen. Zeer professioneel, veel positieve reacties gekregen van de directie en de mensen op de stand, dus…. Zeer geslaagd en zeer zeker voor herhaling vatbaar. 15-01-2015"

Giorgetti Antwerpen: "Ik was zeer blij met de samenwerking met uw bureau en met de drie dames die ons bijgestaan hebben…een top-ploeg was het. 26-10-2014"

Brand Manager Carrieres du Hainaut: "In de toekomst zal ik zeker en vast niet nalaten jullie te raadplegen indien we hostessen nodig hebben. Ze zijn professioneel en stijlvol! 26-10-2014"

Consultaat Litouwen Gent: "Uw hostess was zoals het hoort, mooi, beleefd, intelligent, goed gekleed en vriendelijk met iedereen. Uw bedrijf is een aanrader!"

Directeur Kortrijk Xpo Meeting Center: "Vooreerst mijn felicitaties met de hostesses op de gala-avond van de koning Boudewijnstichting. Ze hebben de avond uitstekend verzorgd. Keurig, stijlvol, echt top!"

Zaakvoerders Huis van Wonterghem: "Een dikke proficiat voor de professionaliteit en het enthousiasme van uw hostessen tijden de opening van onze nieuwe keuken op 22 september. Wij zijn bijzonder tevreden... Topklasse !"

PR-manager Foruminvest: "Nous avons beaucoup apprécié votre collaboration, le professionnalisme sans faute de Celine et la gentillesse de vos hôtesses et personnel. Nous devons la réussite de cet événement à la qualité de l’organisation dont vous étiez le premier pilier."

References

Limagrain  Oldtimer Event  Autodagen  Bedrijven Contact Waregem  ION  JOYN  De Zilvertorens  Café Privé  Xterieur  M-Design  Intrafood:16  Belisol  Veys  Trustteam  Thys  Quaestor  Mobima  Dupont's Kook boetiek  Govar  Franky fresh food  Eetcetera  Deminor Group  Budafabriek  Amuza  ADMB HR-partner  Beckhoff  Expo Advice  Architect@work   Het opzet  Fermette  Smappee  Eternit  Recticel  Copaco  VOKA  Eijffinger  Forest Group Nederland  Intirio  Fairs & Events  Horeca Vakdagen  Wienerberger  K in Kortrijk  Impe catering  Waregem Expo  Roularta Media Group  Demuynck & Vansteelandt  Stad Kortrijk  Vyncke  Hansgrohe  Carrieres du hainaut  Groep Kordekor   Descamps Interior  Giorgetti  Huis van Wonterghem  Den achtkanter  Salaisons de la semois  Willy Naessens  Présence  Shop in Kortrijk  Moi MAX on ICE  ING  HR Expo  Eipro  Tavola  Jermayo  Kortrijk Xpo  Busworld  Volvo  Man  Matexpo  De Bruycker  


News

Bedrijven Contactdagen 2017

Met een team van meer dan 30 hosts en hostesses waren we aan het werk tijdens de Bedrijven Contactdagen in Kortrijk Xpo.
Naast het verzorgen van de registratie/kassa's waren we ook aan het werk voor verschillende exposanten zoals: VOKA, Ceratec, Willy Naessens,...

07-12-2017

Sampling Steps

Afgelopen weekend was er een grote sampling actie voor het vernieuwde STEPS magazine.
We trotseerden de kou en waren met 20 hostesses aan het werk in verschillende steden.

04-12-17

Wild and Soft @ Maison et Objet Paris

Ook in het buitenland kom je onze hostesses tegen.
Hier ziet u Julie aan het werk op de stand van Wild and Soft tijdens Maison et Objet in Parijs.
5 dagen was ze er aan het werk als commerciële hostess en hielp ze met de ondersteuning van de verkoop.

13-09-2017

Zomerhappening De Streekkrant

De zomerhappening van Roularta vond plaats in Expo Waregem.
Onze hostesses verzorgden er het onthaal en de vestiaire.

01-06-2017

Architect@work

Op 27 en 28 april waren onze hostessen aan het werk op Architect@work. Zij verzorgden daar het onthaal en de registratie van het evenement.

2-05-2017

De Beauvoorder

Wist u dat wij regelmatig hostesses plaatsen voor De Beauvoorder?
Onze hostesses verzorgen de degustatie en verkoop tijdens verschillende beurzen en events.

03-04-2017

Batibouw 2017

Dit jaar kon u ons team terug aan het werk zien op Batibouw.
Zowel hostesses voor commerciële ondersteuning als horeca-medewerkers.
Dit bij onze trouwe klanten Eternit, Recticel en Wienerberger.

28-02-2017

Agriflanders 2017

Onze hostesses waren afgelopen week aan het werk op de Agriflanders beurs in Flanders Expo Gent voor Limagrain.

16-01-2017

contact

Van der Weyden
Harelbeeksestraat 27
8500 Kortrijk (België)
> routebeschrijving bekijken

T +32 (0)56 37 17 37
F +32 (0)56 37 17 10
E: info@van-der-weyden.be

Interesse in onze activiteiten?
Stel gerust uw vraag.
Of laat uw coördinaten na.
Wij nemen spoedig contact met u op.

verzenden
 

become a host / hostess

Bedankt voor uw inschrijving, ik contacteer u zo spoedig mogelijk. Celine Hoornaert.


Identiteitsgegevens

   Vrouwelijk        Mannelijk

Persoonlijke gegevens

   Ja        Nee
   Ja        Nee

Opleiding


Vaste job (enkel voor bedienden)


Talenkennis

  geen       matig       goed       zeer goed
  geen       matig       goed       zeer goed
  geen       matig       goed       zeer goed
  geen       matig       goed       zeer goed
  geen       matig       goed       zeer goed

Beschikbaarheid


Werkervaring